september 05, 2008

Champignonbeignets


Ingredienten:
.
400 gr. grote champignons
150 gr. zelfrijzend bakmeel
Tikkeltje zout
2 dl. melk
Olie om te frituren
.
Breiding:
Veeg de champignons schoon
Maak een beslag van bakmeel, zout en melk.
Prik de champignons op een vork en haal ze door het beslag.
Dan in de olie tot dat ze goudbruin zijn.
Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze met een saus naar keus.
.
Eet smakelijk en prettig weekend.

.
Ik weet dat dit geen chamignons zijn :-)))

10 Comments:

Blogger Chris said...

...en waarom maak je zo iets nooit?

vrijdag, september 05, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Oh,oh...die opmerking van Chris...hahaha...!!!
Daar zit je aan vast, Mieke ;0))
Lijkt me heerlijk!!!!!!!
Wij hebben zondag een feestje met lekker eten, hihi...
De wandelgroep viert haar 10-jarig bestaan.
Heel fijn weekend, meis.
Groetjes, Ria.

vrijdag, september 05, 2008  
Anonymous Anoniem said...

haha geweldig die reactie van chris hihihihi
ik houd niet van champignons, dus houd het bij het kijken naar je mooie foto hier

vrijdag, september 05, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Klinkt niet vekeerd. Ben gek op champignons!

vrijdag, september 05, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Dit lijkt me eg lekker!
Moet je toch zelf ook eens gaan maken Mieke. Je zou Chris er een groot plezier mee doen! ;-) (hihihi)

vrijdag, september 05, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Het gaat Chris al net zo af als mij.
Als Ria, als we bezoek hebben, begint te vertellen hoe je sommige resepten moet klaar maaken dan valt mijn kunstgebit vaak van verbazing uit de mond.

vrijdag, september 05, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Hahahahahaha...ik moet lachen om je laatste zinnetje! Wat dacht je: "Laat ik ze even voor zijn?"

En dan de opmerking van Chris hahaha... Het klinkt lekker Mieke, wij verkopen in de groentewinkel ook gegrilde en gevulde champignons maar jouw recept ga ik opslaan!

Fijn weekend,
beuzeblaadje

vrijdag, september 05, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Ha Mieke,

Ken ze niet, maar zal het hier eens voorstellen om te eten. oma

vrijdag, september 05, 2008  
Anonymous Anoniem said...

Haa, Mieke, nou moet je zelf aan de (be)slag. Grappig. Maar wel een leuk recept. Champignonoliebollen.

zaterdag, september 06, 2008  
Anonymous Anoniem said...

kijk daar heb ik ook wel zin in
ik heb zo veel paddo's gezien gister, nu wil ik ook wel even snoepen!
zo te zien hebben jullie ook een mooi uitstapje gehad
liefs

maandag, september 08, 2008  

Een reactie posten

<< Home