Champignonbeignets
Ingredienten:
.
400 gr. grote champignons
150 gr. zelfrijzend bakmeel
Tikkeltje zout
2 dl. melk
Olie om te frituren
.
Breiding:
Veeg de champignons schoon
Maak een beslag van bakmeel, zout en melk.
Prik de champignons op een vork en haal ze door het beslag.
Dan in de olie tot dat ze goudbruin zijn.
Laat ze op keukenpapier uitlekken en serveer ze met een saus naar keus.
.
Eet smakelijk en prettig weekend.
.
Ik weet dat dit geen chamignons zijn :-)))
10 Comments:
...en waarom maak je zo iets nooit?
Oh,oh...die opmerking van Chris...hahaha...!!!
Daar zit je aan vast, Mieke ;0))
Lijkt me heerlijk!!!!!!!
Wij hebben zondag een feestje met lekker eten, hihi...
De wandelgroep viert haar 10-jarig bestaan.
Heel fijn weekend, meis.
Groetjes, Ria.
haha geweldig die reactie van chris hihihihi
ik houd niet van champignons, dus houd het bij het kijken naar je mooie foto hier
Klinkt niet vekeerd. Ben gek op champignons!
Dit lijkt me eg lekker!
Moet je toch zelf ook eens gaan maken Mieke. Je zou Chris er een groot plezier mee doen! ;-) (hihihi)
Het gaat Chris al net zo af als mij.
Als Ria, als we bezoek hebben, begint te vertellen hoe je sommige resepten moet klaar maaken dan valt mijn kunstgebit vaak van verbazing uit de mond.
Hahahahahaha...ik moet lachen om je laatste zinnetje! Wat dacht je: "Laat ik ze even voor zijn?"
En dan de opmerking van Chris hahaha... Het klinkt lekker Mieke, wij verkopen in de groentewinkel ook gegrilde en gevulde champignons maar jouw recept ga ik opslaan!
Fijn weekend,
beuzeblaadje
Ha Mieke,
Ken ze niet, maar zal het hier eens voorstellen om te eten. oma
Haa, Mieke, nou moet je zelf aan de (be)slag. Grappig. Maar wel een leuk recept. Champignonoliebollen.
kijk daar heb ik ook wel zin in
ik heb zo veel paddo's gezien gister, nu wil ik ook wel even snoepen!
zo te zien hebben jullie ook een mooi uitstapje gehad
liefs
Een reactie posten
<< Home