oktober 08, 2006

Pucky

Maandag 2 Okt. 2006
Ik schrijf dit verhaal nu pas, omdat ik een longontsteking heb
en ik in het begin van de week te zwak was om een heel verhaal te schrijven.


Alex en Erna waren het weekend hier geweest en zijn maandag morgen weer naar huis gereden. Het ging me de hele maandag al niet lekker en ik ben, toen de kinderen weg waren op de bank gaan liggen .Chris is een uurtje naar bed gegaan. Toen we allebei weer wakker waren, vroeg Chris of Momo zo'n herrie gemaakt had. Hij had de hele tijd een kat horen miauen. Maar nee hoor, Momo was rustig geweest de hele tijd. Tegen een uur of zes, moest Chris even naar zijn moeder, mij ging het steeds slechter, ik lag nu al te bibberen op de bank, werd er op de deur geklopt.en stond ma Gr. in de deur opening met Chris achter zich. Ze straalden me allebei aan en Chris gaf me iets zwarts in mijn handen. Aaach dat was een heel klein zwart poesje, wat een schatje was dat. Het beestje was drijfnat en uitgehongerd en moet al een dag of twee in de tuin hebben gezeten, want Chris had zondag ook al een kat horen miauen. Er kwam natuurlijk een groot geblaas van Momo, maar zolang ze net te dicht bijelkaar in de buurt kwamen viel dat ook nog wel mee. Het kleintje had wat gegeten en toen heb ik haar op de bank op een deken neer gelegd waar ze gelijk in slaap viel. Ze is ongeveer 7 -8 weken jong. Ik heb bij de buren gevraagd of die een kat missen, maar nee hoor niemand mist een kat. Vond ik persoonlijk helemaal niet erg hoor, het is een schatje. Alleen jammer dat ik de eerste dagen niet 100% heb beleefd vanwege de koorts, maar ja dat haal ik nu dus weer in. Morgen, maandag gaan we met haar naar de dierenarts. Momo was de eerste dagen heel boos met ons, ze kwam niet meer bij ons, liet zich amper nog aaien. Dat is alles verleden tijd, die twee hebben al samen van een schoteltje gegeten en hebben al neusje, neusje gestaan, dus dat komt wel goed. Naar ons gevoel komt Momo nu noch vaker bij ons en vraagt om aandacht, wat ze natuurlijk ook krijgt. Al met al, het is hartstikke leuk, er is weer leven in huis.

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoi Mieke, gaat het weer een beetje met je? Ik stuur jou ook maar een bos met schitterende bloemen denk ik! Kan jij ook goed gebruiken.
knuffel van mij

zondag, oktober 08, 2006  
Anonymous Anoniem said...

Het heeft zo moeten zijn dat Pucky bij jullie in de tuin heeft gezeten. Geniet maar lekker van dat scheetje. Ik hoop dat alles goed is bij de DA.

Doe je wel rustig aan Mieke?! Een longontsteking is tenslotte niet niets! Sterkte hoor lieverd.

zondag, oktober 08, 2006  
Blogger mieke said...

Bianca, zeker wetn dat Pucky hier verwent word.
Fride, bedankt voor de bloemen hoor, ja hoor het gaat iedere dag een stukje beter.
Lisenka. ja hoor, Pucky heeft ons uitgezocht en ik doe niet langzaam, maar heel langzaam aan.

zondag, oktober 08, 2006  
Blogger mieke said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

zondag, oktober 08, 2006  

Een reactie posten

<< Home